Ty Pennington forum wita ;)
LilyRain nie kuś proszę tym wekendem. Ja już bym chciała z nim spędzić resztę mojego życia. W jego ramionach zapomniałambym o wszystkim i tylko leżalambym z nim wtulona i słuchająca jego bicia serca.
hehehhe ja tam już sobie nawet dzieciaczki zaplanowałam ... ale poprostu mam bardziej dalekosiężne plany niż tylko weekend...
choć mam nadzieję, że w ten weekend Preston pojawi się w telewizorni...
asikaa25 napisał:
LilyRain nie kuś proszę tym wekendem. Ja już bym chciała z nim spędzić resztę mojego życia. W jego ramionach zapomniałambym o wszystkim i tylko leżalambym z nim wtulona i słuchająca jego bicia serca.
cos mi sie zdaje ze jest wiecej kandydatek do spedzenia zycia w ramionach Prestona
a co innego jak ramiona sa takie ciepłe i mieciutkie
tak mi się zdaje, że kandydatek będzie sporo... jak się nazywa ten stan w którym dopuszczone jest wielożeństwo????? chyba będziemy musiały o tym pomyśleć
Preston nie powinien mieć nic przeciwko...normalny harem mu sie szykuje..
tylko.....ja bede chyba bardzo samolubna bo nie wiem czy chciałabym się nim dzielić...
grafik jakiś??? hmm.... to bede musiała dopisac tam Eduarda...jest drugi na mojej liscie
u mnie nie ma drugich na liście, tylko Preston, jest tak duży , że moją cała zajmuje sam
on poprostu będzie musiał udawać, że ciężko pracuje wieczorami, albo że musi nową sofę kupić i będzie wychodził do tej którą sobie wybrał na daną noc ...
Alicja napisał:
już on sobie poradzi,spokojna wasza rozczochrana:)
nasza to może niekoniecznie, ale jego jak najbardziej...
no ale wiesz jak my się do niego dobierzemy to jego bedzie bardzo rozczochrana... zwłaszcza że on sam też się lubi czochrać
i oby ta przyszłośc nadeszła jak najszybciej
rozczochrany, przylizany nie ma znaczenia
wystarczy że będzie blisko
tak sobie czasami myślę, że jakbyśmy się tak do niego dobrały... to raczej bardziej byłby łysy niż rozczochrany