Ty Pennington forum wita ;)
początek szokujący a potem bedzie tylko lepiej
a powolne zdzieranie ciuchów z Prestona to sobie zostawię na sponiewieranie ripley
wtedy zaczne od kapelusza
^^mówie wam bujna wyobraźnia to przekleństwo...a połączona z dwoma łykami złocistego napoju 'prawie jak..' to zabójcza mieszanka
taaa dokładnie o nim mówię mniamusny syropek:P
a na opakowaniu nie napisali że jest robiony na alkoholu hyp
juz druga butelkę zaczynam
ooo Preston i ...tam Preston... dwóch Prestonów????
^^no fakt na kazda butelke jeden !!!! kurka gdzie ja dałam tę trzecią??/ To dopiero bedzie trójkącik
no nie wierze, nie wierze kobiety... 4 strony zapisane o Prestonie... beze mnie <szok>
a to bardzo ciekawy filmik... jak Preston transportuje meble http://www.uktvstyle.co.uk/index.cfm/uk … o/hi.shtml
Ostatnio edytowany przez auri (2006-09-30 23:52:55)
Witaj AURI! nareszcie nadeszło wsparcie
Słodki Prestonek cudnie rozwalił autko.... tak wygląda facet na zakupach same straty....
co jak co, ale jak słysze jego głos to musze usiąść...kolana miekną automatycznie.....
eeeeeeeeeeh tak kupować sofę z Prestonem to ja bym mogła nie jedną.... oj tak... eeeeeeeeeeh i te włosy na klacie.........eeeeeehhhhhhhhhh....... chyba bredzę
bardzo dobrze znam ten stan... niebezpieczeństwo....
Rewelacyjny filmik z Prestonem i Paulem w roli głownej....
http://www.uktvstyle.co.uk/index.cfm/uk … o/hi.shtml
pierwsze 4 sekundy - umarłam i jestem w raju....
01:34 do 01:38 umarłam ponownie
nie przechodze na ciemną strone mocy ZOSTAJĘ Z PRESTONEM
Ostatnio edytowany przez LilyRain (2006-10-02 18:12:22)
taka tak Kochana Lili z Prestonem nawet w kosmos... ale wiesz uważam, że coś za mało jest w necie filmów z nim....
masz racje mało, mało
zresztą podejrzewam że nam zawsze będzie go mało
ale wrzuce Ci teraz linka do filmiku "Tańczący Preston" ...pewnie znasz ...ale ja ubawiłam się niezle...
z takimi ruchami..może pójdzie ze mną na wesele kuzynki??? rewelacja
http://www.youtube.com/watch?v=K-ErrFJq2aE
wyobrażasz sobie Prestona na tańcach???? mi to jakoś trudno przychodzi... jeszcze się ślinię to tego zdjęcia w gajerze... pewnie po tym była jakaś impreza i tańczył z PinkWoman <chlip>... a tak by się można poprzytulać i podreptać eeeeeeh
ja sobie wyobrażam Prestona w różnych czynnościach..... wierz mi to baaardzo przyjemne jest
a nawet jakby ten taniec w jego wykonaniu miał polegać jedynie na dreptaniu w miejscu czy dreptaniu mnie to dla poprzytulania do takiego ciałka byłoby warto dać sie nawet zadeptac
achhh ta wyobraźnia
LilyRain napisał:
ja sobie wyobrażam Prestona w różnych czynnościach.....
wierz mi to baaardzo przyjemne jest
ja to sobie może za dużo nie wyobrażam, ale tak dużo myślę, że potem robią mi się sprzężenia zwrotne w mózgu... i dziwne sny mam.. ale widziałam dział o snach jest także w wolnej chwili pochwalę sie mymi dokonaniami w tym zakresie... Preston też mi się raz śnił, ale to był bardzo mało satysfakcjonyjący sen
Preston mi się jeszcze nie snił
chyba cos ze mną jednak nie tak....
ale moze to i dobrze...bo po takim snie to nie wiem czy bym wstała
tak analizując fakty dochodzę do wniosko, że On naprawdę musi mieć w sobie to magiczne "coś" i działa ma kobiety
wredna PinkiHeminki chyba wyczuwa pismo nosem ze sie tak do niego wstretnie lepi i ciągle go obłapia
<bo nie dopuszczam do siebie mysli ze to on maca ją, gdzie tam...>
A gdyby tak....
Weekend z Pretonem. Wyobrazcie to sobie. Tyle mozliwości. Tyle przyjemności.