Ty Pennington forum wita ;)
jednak moja propozycja wysłania jej na bezludną wyspę... i dosłanie jej po pół roku jakiegos faceta wydaję mi się najbardziej humanitarną metodą
Ala, nie znam się wprawdzie na satanistach, ale nie sądzisz, ze oni to dziewice w ofierze składają???
a tam dziewica czy nie
pewno i taką Paige nie pogardzą. Jak nie na ofiare to do innych celów.
Mi to lotto, co oni z nią zrobią. Ja chcę za nią pieniądze i niech ją zabieraja daleko od naszych facetów ^^
żeby Ci tak dobrze lottoło to byś dzisiaj 9 mln wygrała, i problem kasy miałybyśmy z głowy
pojechałabym do USA i kupiła dom w Arcadii potem dałabym sobie parę lat na spotkanie wiecie kogo, może by się udało... a jak nie to zaczełabym się zastanawiać nad dalszym ciągiem
Ostatnio edytowany przez auri (2006-11-12 23:55:20)
auri napisał:
pojechałabym do USA i kupiła dom w Arcadii potem dałabym sobie parę lat na spotkanie wiecie kogo, może by się udało...
i to jest bardzo dobry plan na roztrwonienie milionów tylko ta końcówka... 'może by się udało' ??? wiecej optymizmu
z taką kasą i wiarą i umiejetnościami powinno być 'i na pewno się uda'
tak, tak napewno się uda...
a z racji tego, że dziś urodziny Prestona, a jego zdjęć brak, wkleiłam w odpowiednim dziale Paigera giganta także się nie przestraszcie
doszłam do wniosku przegladając jej stronę, foty i inne takie, że leci na kazdego...
no chyba że to jej image.... kto ja tam wie...