Ty Pennington forum wita ;)
smutne info... właśnie naczytałam się w necie że Ed miał poważny wypadek... paskudnie sobie rączkę pocharatał... biedak...
"The 31-year-old actor and carpenter was helping put the finishing touches on the home of Jason and Kirsti Thomas on Saturday when he slipped and sliced the width of his left palm on a saw blade"
mój angielski jest kulawy /uczyc sie nie chce/ poniżej link do artykułu... gdyby któras z Was mogła przyblizyć szczegóły ...
http://www.columbusdispatch.com/feature … ory=228059
biedny facet...jest wyłączony z pracy da długi czas
dobry fachowiec nawet z jedną ręką sobie jest w stanie poradzić w drobniejszych sprawach, ale w spółczujem y biedaczkowi. to tak prawie jak Preston i jego kolano. Podobno miał operacje na kolano/.
operację mówisz? a kiedy to było?
swoja drogą tak czy tak żal mi Eda. Nikomu się taki wypadek nie powinien przydarzyć a już zwłaszcza jemu
no lewą palmę sobie bidak połamał, palma to po hiszpańsku dłoń więc wnioskuję, że tu także to chodzi, przeszedł czterogodzinną operację, wszystko filmowali
, jak ściągneli mu bandaże to powiedział, "Oh, my God" - będzie działać
aaaaaaa tu mi szczęka nieco opadała, bo nie powiedział żonie o wypadku, bo jest w ciąży(żona) z trojaczkami a miała już poronienia.... szok no trojaczki.... to ja miałam mieć trojaczki z Prestonem !!!! Sanders oddawaj moje trojaczki...
Ostatnio edytowany przez auri (2007-01-03 23:37:04)
TROJACZKI?
no musze przyznac ze niezły majster ten Edek
jak już coś robi to konkretnie
Alicja napisał:
ale się cieszę
no to teraz niech Edek wraca do pełnej sprawności XD
może następnym razem pięcioraczki?
daj zesz kobieto Edkowi odetchnąć
każdy ma granicę wytrzymałości