Ty Pennington forum wita ;)
dawaj chcialam Wam troche morza wprowadzic na to forum...a co podzielilam sie z Wami
Ty tez sie podzieli xD dla kazdej po ziarenku xD i starczy dla Wszystkich

wow!!!!!!! I like it!!!!!
jakie fajne kolorki
Pieknie Rebell.... sliczności.... poprawiłas mi humor...tego mi było trzeba.....
gdzie jesteście?
a niby gdzie mamy być?
na posterunku !
impreza była trochę za głośna
myślę, że tak...zima jest i nie ma sezony na emhe, a poza tym... wpisując nazwisko ty'a w google nasze forum znajduje sie szybko, ale wpisując extreme makeover ..... już tak szybko się nie znajdzie jeśli w ogóle, poza tym niektórzy szukają po innych nazwiskach... a to już w ogóle lipa w przypadku naszego forum...
poza tym jestem za utajnieniem tych nicków na dole bo każdy postronny szaleniec może sobie zobaczyć jaki mam numer gg
może by tak trochę odtajnić kawałek forum, żeby ludzie zobaczyli że u nas fajnie... a nie żyjemy w takiej izolacji...
myślę że Auri ma dużo racji zresztą jak zwykle ... to taki nasz forumowy głos rozsądku
otwórzmy się trochę, a nuż się uda...
bo gdzie by się zareklamować można.....
jak wróci Rebell to zrobi wszystko bo ja jestem ciemna i nie wiem co gdzie jak w ogole ja to tu sprzatam tylko.
i w ogole kompa ostatnio uruchamiam tylko na chwil pare bo jakos tak czasu nie ma.
;*
ekhm ja prośbę małą mam....
zdjęcie główne jest śliczne naprawdę, ale... wnioskuję o POWRÓT TY W PIACHU !!!!
bardzo proszę....
albo jakies inne wypasione....bo to takie miniaturki....
i wielkiego Prestona obok przecież ogólnie wiadomo, że ty to tylko przykrywka