Ty Pennington forum wita ;)
w sumie nie ważne jak będziesz potargan, jak wyjdziesz z namiotu i się przeciągniesz (nago) to Prestona tak zacznie trząść że na reszte nie będzie zwracał uwagi....
ja tez bym widziała Prestonka jako mojego sąsiada, pomógł by mi zaprojektowac mój pokój, tóry remontuje. Ale na serio to tez mi sie zrobiło szkoda jednego chłopaka, który w święta siedział sam w domu. Tylko, ze napewno nie przyjąłby zamówienia de mnie. Ma chłopak problemy rodzinne, a ja sie zawsze rozczulam w takich sytuacjach. Wstepuje we mnie jakis anioł dobroci.
taaaaaaaa, myślę że sąsiadeczki się nim czule zajęły.... wiesz Asia jakby zobaczył polskie warunki mieszkaniowe to mógłby się lekko przestraszyć... jak oni tam czasami rzucają tekstami typu: 90m na 4 osoby ale ciasnota (prawie siedzą sobie na głowach ), a u nas czteroosobowa rodzina potrafi w jednym pokoju z kuchnią mieszkać
ja 2 pokoje 36 m(kadratowych) mało miejsca, kuchania ciasna bez okna, łazienka mała, za to korytarz długi. ale zawsze mając to chce się trochę więcej. Mi się marzy pokój ze spadzista ścianą.
marzenia są po to żeby je spełniac czasem troszke schodzi czasu na to... a czasem marzenia sie modyfikują ale warto się starać...
jak by Preston zobaczył nasze domki z cegieł i porównał to do swoich domków z 'papendekla' to by mu szczena opadła
zburzyć taki domek i wybudowac w 7 dni to by się musieli wszyscy nieźle obracać
zburzyć jak zburzyć... jakby się postarali to by nawet jednorodzinny postawili w 7 dni... niestety wykończenia nie były by możliwe
po dwóch ostatnich odcinkach emhe z Prestonem w roli prawie że głównej zaczęłam znowu analizować i rozbierać na części pierwsze jego zachowania, słowa i reakcje....
prawdziwy 100% dziwak z humorami na dodatek...
moze powinnam się zająć rozbieraniem w innym aspekcie? byłoby może prościej
oooooooooo i w innym aspekcie rozbieranie to bardzo, ale to bardzo dobry pomysł...
może i ostatnio wyglądał jakby zapił, choć prawdę mówiąc nie zauważyłam, chyba ze szczęścia, że znowu go widzę... pożegniajmy się po mojemu... to już pominę... nie ma co rozważać na temat jego dziwactwa bo to temat rzeka... do później starości byśmy się nie wyrobiły... chyba że ktoś zamierza pisać pracę magisterską z psychologii to sobie może go obrać na obiekt badań...
Ostatnio edytowany przez auri (2007-01-10 01:15:41)
mówiąc krótko jednym słowem PRESTON TO OKAZ UNIKATOWY BEZCENNY NIEPOWTARZALNY
drugiego takiego nie było, nie ma i nie bedzie i dlatego tak nam się podoba... bo my wiemy co dobre i co oryginalne....
tylko, że niepokorny się facet staje rozbierac się nie chce, ostatnio fotografowac też nie...no co to za fochy jakieś
u nas sie nic nie zmieniło więc tradycyjnie już
PRESTON ZDEJMUJ CIUCHY !!!! żesz w końcu! ilez mozna!
taaaaaaaaak my mamy swój styl... może to jakaś andropazua czy coś tam takiego... że się nie chce pokazywać... na szczęście sobota już niedługo... już bardzo niedługo
Widzę, że z wrażenia Lili czkawki dostałaś
tak to jest jak net szwankuje i się strony ładują pól godziny
ale jesli chodzi o Prestona moge miec czkawke stale... w kazdym razie sie poprawiłam
co do Prestona...jaki jest kazdy widzi...i ocenic może sam....juz jutro zobaczymy co tam nadziałał u Barnaby
na jednym forum znalazłam takiez oto zdanie o Prestonie
Preston....według mnie jeden z bardziej doswiadczonych mężczyzn w tym programie, rzeczywiście jest przystojny. Moim zdaniem ma też świetny gust co do ubioru. Bardzo go lubię.
dobrze powiedziane....
Ostatnio edytowany przez LilyRain (2007-01-13 22:25:34)
Według mnie to jego styl ubierania się jest po prostu luźny, tak żeby mógł się czuć swobodnie, a przy okazji wyglądac sexownie, tak, że chce się go rozebrać natychmiast.
do własnego ubioru to moze i ma gust... ale do ubioru innych osób, zwłaszcza kobiet to już nie jestem taka pewna (tu ukłony od pinki...) ale ciekawe zdanie na temat... kiedyś znalazłam - ktoś napisał że Preston to staty pijak jest... i tu się np. paint by numbers... czy on tam tak sam z siebie, czy był napity a może w ogóle ćpa....
Ostatnio edytowany przez auri (2007-01-15 19:49:50)
Preston ćpa? to on wie co to są dragi, narkotyki itp???? taki dinozaur?
no chyba że mu od 'dzieci kwiatów' zostało....
co do trunków alkoholowych...już pisałam że czasem mam wrażenie jak ogladam odcinki, że kompletnie wczorajszy jest więc....jak to się mówi, w każdej plotce jest coś prawdy....
a wiecie, że z obrazem 'paint by numbers' jestm obeznana jak mało kto
facet ciągnie pod 50 wiec musi miec swoje dziwactwa, to chyba normalne...mniejsze lub wieksze odchyły.... ale niesamowity jest i tak z tymi swoimi 'przyruchami' jak je okresla asika
Mateczko... co z niego wyroslo... gej alkoholik ... trzeba go będzie do AA zapisać... chyba by go nie trzymali w tym programie jakby za bardzo pociągał, jednak mam nadzieję, że on tylko tak sam z siebie wygląda... [czyli tak jak ja
]
ale powinnyśmy się bardziej zmobilizować... i udać się w wiadome miejsce celem obcmacania i obwąchania obiektu...
Ostatnio edytowany przez auri (2007-01-15 21:56:49)