Ty Pennington forum wita ;)
Trochę młodsza od kogo???? Od Prestona???? od niego napewno, w ogóle z tego co mi się zdaje, większość lub nawet wszystkie babki w programie są z tego rocznika
34 to taki wiek dla kobiety dojrzałej najlepszy....
na łowy....bo potem ku 40 to juz pod góre...
niech se robi co tam chce byle daleko od Prestona
hmmm, w hameryce to pewnie poczatek zycia, ale Polsce chyba inaczej, jak poczuje że jej życie uciaka, a niedługo menopauza to zgwałci Prestona zanim on zauważy...
cos raczej podejrzewam że zgwałcić Prestona nie byłoby łatwo...on tylko tak niewinnie wygląda...kto wie co się czai tak naprawde pod tymi ciemnymi okularami, zarostem i grzywą
Dziś oglądałam filmik i dowiedziałam się, że Preston nie ma już rodziców. To bardzo smutne dla mnie, bo jak rzeczywiście jeszcze nie ma żony lub kobitki to musi mu być smutno w nocy. Ja mieszkam z rodzicami jeszcze więc nie wiem jak to jest ich stracić.
Alicja napisał:
demon, ja wam mówię, demon xD
ciekawe doswiadczenie by to było spędzic noc z demonem
asikaa25 napisał:
Dziś oglądałam filmik i dowiedziałam się, że Preston nie ma już rodziców. To bardzo smutne dla mnie, bo jak rzeczywiście jeszcze nie ma żony lub kobitki to musi mu być smutno w nocy. Ja mieszkam z rodzicami jeszcze więc nie wiem jak to jest ich stracić.
Asiu jaki to filmik, też sobie obejrzę i się porozczulam...
co do straty rodziców, nie życzę Ci, to wielka tragedia, a jak ktoś jest jeszcze bardzo uczuciowy, to czas wcale nie leczy ran...ciekawe
LilyRain napisał:
doswiadczenie by to było spędzic noc z demonem
wolę aniołki.. choć mogą mieć rózki
Ostatnio edytowany przez auri (2006-10-26 21:41:45)
biedny Preston....sam jak palec na świecie...tak się zastanawiam czy ma rodzeństwo? może cos wiecie?
ja tam jednak zdecydowanie wolę demony, święte aniołki mnie nie kręcą
co do różków demony tez maja ponć niezłe
Jutro dodam ten filmik tutaj.. Na nim Michael też mówi, że nie ma jednego z rodziców. Tylko nie wiem, którego.
BUZIACZKI
A ja wolę takich romantyków zamiast demonków.
auri napisał:
ale z rogaczem się zadawać???? hmmmm, zostanę przy aniołkach
a ja myslałam ze aniołki nudne są i takie no wiecie....niewinne...
chyba mam skłonnosci do ciemnej strony mocy...demonii i te sprawy...
ale to łatwo wyjasnic...uwielbiałam książke 'Saga o Ludziach Lodu'....a tam sami demoniczni kochankowie...
rogacz zaraz! mnie tam chodzi o jeden rózek konkretnie.... nie jestem zachłanna
czekamy na fimik Asia:D
Filmik postaram się dodać rano. Kurczę jak dzis naoglądałam się tych fotek Prestona to doszłam do wniosku, że jestem od niego conajmniej o głowę mniejsza. Nawet w obcasach sięgać mu będę może do brody.