Ty Pennington forum wita ;)
KIRKWOOD FAMILY odcinek 14 sezon 3
Port Orchard /WA/ - miejscowość w której znajduje się dom rodziny Kirkwood.
Rodzice z piatką dzieci mieszkają w niewielkim domu. Borykaja się z wielkim problemem – dom zaatakowała wilgoć a w konsekwencji zaczął sie rozwijąc bardzo niebezpieczny dla zdrowia i zycia trujący grzyb. Grzyb rośnie na podłodze, ścianach w całym domu. Rodzina po kolei musiała opuszczać poszczególne pokoje, sytuacja stawała sie dramatyczna.
Wtedy własnie pojawili się projektanci z EMHE. Dlaczego? Ponieważ nastoletnia córka Kirkwwod'ów dawno temu napisał list do producentów, aby pomogli jej i jej rodzinie.
Apel o pomoc nie został bez odzewu.
Ty Preston Tanya i Tracy razem z setką budowlańców zjawili się by w 7 dni zbudować dla rodziny piekny funkcjonalny dom.
Nie obył się oczywiscie bez problemów. Pogoda nie sprzyjała, deszcz, wilgoć, nic nie chciało schnąć. Ale wszystko dobrze się skończyło i kolejna rodzina mogła powiedzieć 'dziekujemy ABC'
Nie widziałam odcinka w całości, tylko jakieś środkowe fragmenty stąd mój opis dość niekompletny. Bardzo żałuję, bo był Preston. Zdążyłam zauważyć jak bardzo się angażował w rysowanie projektu /fajne zbliżenie na jego dłonie/. No i jak zawsze najbardziej interesowały go najmłodsze latorosle rodziny Kirkwoodów. Preston
Jak jego ciagnie do tych dzieci...może powinien zostac ojcem to się odnajdzie i spełni
No ale wracając do odcinka...miłego oglądania
G*A*L*E*R*I*A*
Stary dom
Nowy dom
Wnętrza
Jadalnia i kuchnia
Łóżko w sypialni /wygląda na wygodne/
Pokój a'la karuzela /Tracy/
Paul na gokardzie i jego pokój tematyczny
Nie wiem czyje to ale ładne
może Tany'i?
Pokój muzyczny /Preston/
Ozdobniki
/śliczny/
Olśniewający ogród
Radość po zobaczeniu domku
Ty Paul i Tracy
Tanya i Tracy
Rebell napisał:
a co do Prestona to moze jeszcze pedofilem zostac
xD
heheheh to co Lili powiedz że nie przyszło Ci to do głowy....
Preston super w białym wdzianku, z maską gazową na twarzy.... i odwiecznym kapeluszem... suuuuuper... ale nie pomyślał biedaczyna że mu się kapelusz zainfekuje...
no dobra macie mnie....przyznaję, że to była pierwsza rzecz o jakiej pomyslałam jak tylko z jego ust padły słowa zachwytu nad dziewczynkami.....
no tak, zadna mi nie powiedziała, że to dwugodzinny odcinek był
a ja tak wszystko opisałam... no zdarza się, ale najwazniejsze że był Preston
najbardziej denerwowała mnie wstrętnie piszcząca mamuśka....normalnie miałam dość
ciekawa ta historia z opóźnieniem wskutek niekorzystnej pogody... podziwiam postawę budowlańców i szeostwa Howland Homes i popieram że się nie poddali. Odniosłam wrażenie że to Ty wpuscił firmę w maliny...wybrał jedną z mniejszych firm budowlanych, zabrał ze sobą tylko 4 projektantów /chociaz przeważnie ma ich więcej/ a kazał im odwalic chałupę wielką jak 3 stodoły!!!!!! Siedem ludzi w rodzinie, dla każdego wypasiony pokój, salony, kuchnie i duperele, ogrody, boiska, bajorka....no ludzie!!!! No zabaczcie same!!
http://www.howlandhomes.com/emhe_plans.asp
trzymałam kciuki za Matt'a, Alana czy jak im tam było to są dla mnie bohaterowie tego odcinka...
taaaaaaaa tym razem Preston mógł sobie obmacać faceta... takiemu to dobrze...